Cut the crap!

Tänkte jag skulle börja skriva lite igen. Lätta mitt hjärta lite i bland.

Jag jobba på en av stads ledande frisörer, ETAGE KARLSKRONA. Vi tänker stort, att vi kan åstakomma så mycket mer. Vi kommer tillexempel skicka in bidrag till Årets frisör.

Vi hade förra veckan besök från Malmö och ingen mindre än Johan Bergelin som skappat sig ett namn med att kämpa sig fram. Jobba mycket och göra mycket gratisjobb för att knyta åt sig viktiga kontakter.

Han är en mycket inspirerande frisör, konstnär och fotograf och fick oss nog att tänka lite extra. Kändes som alla på salongen fick en kick efter hans besök och etusiasmen flödade. Glädjen att skapa och se resultat var där igen. Det handla om så mycket mer än att bara "vara" frisör. Man måste älska det! Leva för de. Utvecklas och bli bättre.


Men just nu har jag något annat i tankarna. Min älskling är sjuk och har hamnat på barn på Kalmar lassarett. 3 år gammal och vägra äta. Har inte ätit normalt på jag vet inte hur länge. Bara sista veckan har han gått ner över 2 kg. Vill inte äta, vill ingenting. Han säger bara att han har ont i magen. Så mager att man må dåligt av att se han. I Karlskrona skickade de bara hem han från akuten och sa att han var frisk men som tur var fick han hjälp i Kalmar.  När jag träffade han ( som är min brorson) förra helgen så såg han mkt friskare ut än denna helg som vart. Men hans mamma skickade att han var på bättringsvägen trots en långväg kvar så gick de framåt iaf. Skönt att höra! Nu ska han bara bli frisk och få komma hem igen.

Skicka massa krya på dig pussar till Hugo och hoppas och be att han bli bättre<3
Jag älskar dig min prins<3



RSS 2.0