There is a hope in my heart

Sjuk! 40.5 i feber och halsfluss- precis toppen eller hur. Gått på både pencilin, alvedon, ipren, zux och gus vet allt. Men inget hjälpte förrens bror min kom med starkare värktabletter och jag mådde som en kung igen... åtminstonde för en stund. Idag sover lillemannen Hugo över hos oss. Han ha kallat både farmor, farfar och mig för mamma idag. Han börja nog bli vimsen ;) Men söt är han.

Sitter och lyssna på Europe- Last look at Eden och kom pr på att idag fick jag ju min lön- JIPPI! Men lika snabbt kom jag ju på att jag köpt bil för pengarna. Men ska köpa en ny dator i dagarna iaf:)

Ingen skola för min del denna veckan. Måste vara hemma och vila så jag bli frisk för en gång skull. Denna veckan ha vart ett rent helvete. Ha aldrig mått så dåligt i hela mitt liv eller gråtit så mkt av smärta innan. Få fan när de satte sig i ryggen och bäckenet... trodde seriöst jag låg på dödsbädden eller något. HEMSKT! och febern som inte ville gå ner. Men nu mår jag lite bättre med brors dunderkur:)


Save tonight

When you need someone to love you... I hate the place you call home. Cuz I don´t know what home is anymore!
Nu är dags att ändra lite på sig. Jag menar det är knappt min lilla brorson Hugo tycker om mig längre... om inte barn tycker om en då är det fel eftersom han brukade älskar mig. Nu är glada, possitiva Jonna tillbaka! Hon som tar allt med en klackspark. och ingen utmaning är för stor och I looove them! Dags att börja träna mer så jag orka festa och leva mer. Jag är alldeles för ung för att ge upp mitt liv och vet ni vad I gonna kick some as när det gäller projektarbetet! Och jag ska göra mål vår första innebandymatch mot mitt gamla lag för att jag inte alls blivit jätte kass efter mitt uppehåll. Och jag ska övervinna den där satans sculeuosen i ryggen och min överrörlighet. Trots allt det handla bara om att bestämma sig!

Jag är glad jag ha mina små änglar M. och S. att alltid prata med. För att de alltid finns där om så klockan är 3 på natten. Jag värdesätter dem sjuk mkt i mitt liv!

Å allra mest V. även om han tro jag är helt Psyko i bland ;) Jag önskar att vi kunde växa som personer tsm. Att han skulle hjälpa mig tillbaka till den lyckliga Jonna som jag alltid va.  Och få mig att le som jag gjorde då. För när jag är i hans armar då är jag lycklig, jag känner mig för en gångs skull hemma någonstanns... Å jag är inte redo att släppa taget så släpp inte taget om mig... För jag behöver dig! För jag ha nog aldrig tyckt om någon så mkt som jag tycker om dig V....<3


RSS 2.0