YEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Hej snyggingar!

Fan va glad jag är! Egentligen helt utan anledning! :D:D:D:D:D
Igår var det lagfest hos Cissi. Dock inte många som drack- alla var slitna sen i fredags! Trevligt var det och tråkmånsarna från Kallinge drog hem redan innan 23;) Men vi had ekul ändå! Jag och Anna är världs bäst på det där spelet- "med andra ord" haha Annas förklaring på kloakråtta " Lever inne men är ganska mobbat"?;) hahaha Å klart som fan jag vet vem Mats Sundin är haha kom bara inte på det då(A);) (JAG LOVA!)

Kul och nykter kväll måste jag säga! Mindre kul att gå hem mitt i natten all by myself! Men jag överlevde de oxå!

Just nu säger jag bara STRIKE! För fy fan va kul det är att spöa brorsan på Wiiiee!:D

JAG ÄR GLAD GLAD GLAD!:D:D:D:D But I don´t know why puss hej:*

Å fest på lördag med Aggis och Aylin kan det bli bättre ;)
å fest den 13 för ernberg och Sara!(Y)
och 18 års kalas för släkten den 20 - Wiiiie! Jag tycker om den kommande tiden! :D:D:D

Ladda för spinning imon (Y)

heeeeeeey it´s a beatiful day!

Shit, vad jag fryser...

Lite ledsen för jag är faktiskt sjuk :( Men vad gör det om hundra år! Blev Let´s dance ik ist för fest;) men man ta sig en shot eller två med papsen...Lite vodka värmer i vinter kylan hahah vi fira att jag fyller år om 17 dagar;) hehe

Imon vankas det fest skulle jag gissa på! :) Obligatorisk fest (A) för alla goa människor i innebandylaget!


Jag känner mig rätt lycklig i det olyckliga helt plötsligt det är ju bättre än att vara helt olycklig! Men helt plötsligt känner jag mig fri. Fri att göra vad jag vill. Ingen som behöver bryr sig. Börja väl få 18 års feber;)

och jag har slagit vad med mamma- vinner jag över henne ska hon betala min tatuering (få bli till sommaren) annars ska hon få bestämma vart den ska sitta och vad haha (dvs. det bli ingen om hon vinner)

kyss hej,
miss you babe<3

The world that´s in me


Hittade en en gammal favorit;) Dock hitta jag den inte på Sportify...


:D

Ååå fy vad jag behövde vara ledig idag(lr jag gick hem för jag var sjuk)
Jag hr fått sån livskraft. Jag vill liksom LEVA igen! Så pepp på allt! förutom att det är skola imon;)hehe
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (Y)


Frihet

FRI
Släpper taget om allt och alla
Jag är fri...
<3


Heeey

Det här är Jonna Ernberg..." Jag kan spela ledsen framför lärarna så vi få lite med lidande" "Jag kan vara ledsen. Bara att tänka på något ledsamt och jag bli ledsen" "Bara att inbilla sig att man är ledsen" "JAG ÄR LEDSEN NU"haha

Ha så ont i magen idag- känns som en jädra snöstorm. På tal om snöstorm. Skulle hem från min salong ikväll och det hade snöat hur mkt som helst de 3 timmarna jag var i salongen:O Inte lätt att trampa med 9 cm klackar i 2 dm snövalkar och vinden som är jädra storm i ansiktet men en bitande kyla. Nära döden upplevelse(A)


Cut of my heart
You notting more than my lover under cover... ;)

solen bakom molnen

Jag ser inga tårar mer...För det tjärna inget till!

Falskt spel

Kanske dax att släppa alla krav...

För livet verka vända lika snabbt som vinden.
Jag har slutat tro på er ord
Det är aldrig någon som säger sanningen längre iallafall
Så jag vänder ryggen åt
Gå åt ett annat håll

Jag ska finna lyckan i en annan stad
lägga av med innebandyn, jag ha sagt det länge och förmodligen allt för många gånger
men snart är det kanske dax lr?
Lägga mer tid på mig själv

...Jag saknar mig själv och den jag var. För det var iallafall en lycklig Jonna som inte visste hur man var ledsen! Men det blev som en vardag att sluta le.

Mörkare blev dagen
tyngre blev hjärtat
och stegen allt mer besvärliga
dagar blev till veckor
veckor blev till månader
och månader till år...

Jag saknar den tiden man alltid var glad
iallafall utåt för ingen visste vad som döljde sig under ytan
Man höll skenet uppe
lurade sig själv till att vara glad

Hjärtat har krossats och lappats ihop
allt för många gånger
du se rivmärkerna på ytan
de kommer aldrig försvinna
Risperna och ärren
såren blöder än

Vem tog mitt leende?
För lånetiden har gått ut- jag behöver leendet igen!



Åtminstonde har jag min lilla ängel. Den enda kvar som verka kunna få en att le
För han är den ända som aldrig lämna min sida
Den enda som alltid kommer finnas i mitt hjärta
JAG ÄLSKAR DIG HUGO KARLSSON!<3

?

Som en öppen bok
Du kan läsa alla sidor
Veta hela historien
Skulle du fortfarande läsa boken
efter inledningen
lr väljer du som alla andra gånger
att lägga boken åt sidan.

Var den alldeles för tråkig och innehålls lös?


Are you ready

Då har man vart på 18 års kalas och firat lilla Jonna!:) och mer ska det bli för den 13 är det fest för henne och Sarah! Gott men vi kör på fest redan på lördag för vi är spellediga med innebandyn!:) Åååh, vad jag vill va 18 NU! Så jag lagligt få gå ut med dem andra! Men vi räkna ner... 21 dagar kvar! Jag vill ha körkort, jobb och jag vill gå ut! Men för att tänka possitivt- veckorna gå snabbt och innan jag vet ordet av är det måndag och bara 2 veckor kvar... och sen är det min dag och massa grattis sms vill jag ha(A) ;) Få nog inte mer än förra året för helvete vad folk skrev på bilddagboken, facebook, msn och sms:ade! Tillochmed ringde! Alltid uppskattat- kul att prata med folk ju! :)

Back to Ernas kalas! Rosor säger jag bara- inte visste jag att ett visst antal betydde något förren Malin sa det:S Jaja, jag bjuder på den- jag köpte ju ett halsband ist för ring hahaha Men kunde ingen sagt till mig innan att man kanske inte skulle köpt just de antalet hahahaha xD


Min dator har pajat en aning- dax att köpa ny? Min mobil är inlämnad på lagning- funkar inte och min lånetelefon som jag fått låna av Philip är typ ännu sämre än den jag lämnade in! Den spela ett större spratt än något annat. Men jag klara mig- Är inte precis att jag dör om jag inte kan skicka sms den kommande veckan. Men had eju vart bra om man kunde få tag i mamma och pappa lr rättare sagt- de kund efå tag i mig! Men få hoppas denna telefonen inte stängs av mer eller hänger sig denna veckan!:)


...Låt 3 veckor gå snabbt! och på mitt 18 års kalas den 20 feb hoppas vi på hela tjocka släkten. Lr ja pappas sida eftersom jag inte träffa mammas typ. Men det räcker ändå är ju sisådär 30-40 pers ändå! och jag säger bara... hoppas de ha shotglasen och vodkan framme. Massa cider, vin och drinkmixar för då är det jädra BOTTEN UPP LR INGENTHING! :D

Can´t wait! :)

Pain

I hate all this secrets...

Varför känns det som om jag inte riktigt vart mig själv den senaste veckan, månaden? Detta året eller förra året? Kommer jag någonsin bli den lyckliga flickan som alltid log igen? För sanningen är den att tiden börja rinna ut...

Så imon ska jag vakna, gå till skolan med ett leende och åtmindstonde låtsas att allt är perfekt- fast då skulle jag leva i en lögn men det kanske är det jag behöver just nu för att lee lite. Men jag hatar lögner...

Imon ska jag vara glad på riktigt för den är faktiskt Jonna Ernbergs stora dag! Hon fyller hela 18 år! Så nu ska jag ladda stämbanden för imon ska det sjungas och stojas!:)


These people have no shame- they try to find someone to blame...

Snart är alla mina bröder med respektive på plats och mamma och pappa, Hugo och jag!
Philip och Lina har lagat middagen och efterrätten- duktiga de är! För idag ska vi fira att i tisdags var det 25 år sedan mamma och pappa byte ringar och la av sina löften i kyrkan. På tal om bröllop. En bekant till mamma och pappa har en dotter som ska gifta sig med sin egna lilla brandman i vår/sommar Trevligt! :)


Som en främlig

Du har blivit som en främlig för mig... jag är värd något så mkt mer än att bli ignorerad!
Om jag önskar jag kunde spela gitarr och sjunga, för kanske först då hade jag kunnat få ut mina känslor och kreativitet på samma gång. Kanske då hade du fattat hur mycket du krossa mitt hjärta med att inte berätta hela sanningen, för något stämmer inte.

Jag är trött på alla lögner, jag är trött på alla svek. Jag trodde du var annorlunda men i slutändan verka du vara precis som alla andra... Jag trodde mer om dig!

Jag ska radera alla bilder på bilddagboken, radera nästan allt på facebook, kanske radera ett och annat nr i mobilen och kanske en och annan kontakt på msn. Jag ska glömma allt som hänt och någon gång på vägen försöka glömma dig... precis som du glömt mig! Let´s start over!

Ska ängna mer tid åt mina vänner ist. För de är dem som alltid kommer finnas vid min sida- vad som än händer<3
och vi börja på måndag med 18 års kalas för Erna och i år LOVA jag att både komma och vara där i tid (tänker fasiken komma en stund innan det börja:P) :D<3





Run away, run away

På måndag fyller lilla skrållan 18 år och på måndag är det bara 3 veckor kvar tills jag fyller 18! Min sista fest som 17 åring kommer äga rum min sista helg som 17 åring! Sen den 17 februari säger jag bara utgång! och jag skiter i att det är skola dagen efter för här jädra ska det festas så att ingen kans tå upp dagen efter! Kommer bli kalas kul och röja lite i stan;) och släktkalas och jag få förhoppningsvis äntligen träffa mitt kusinbarn :) Botten upp! Men innan dess väntar tjejkväll imon med de bästa, förfest hos mig nästa lördag, 18 års kalas för Erna, förfest hos mig nästa lördag innan festen hos cissi emd innebandy brudarna och sen 18 års fest för Erna och Sarah :)

Jag riktigt längtar...:)

22

"Vet ni att det krävs 79 muskler att ser sur ut och endast 11 att se glad ut :) Så varför anstränga sig" :) Fick vi lära oss idag på vår hantverksorientering- lite hjälpte det faktiskt att få den lappen för vi sken upp lite där ett tag.

Sitter och lyssna på Bad man´s jam på spotify- gilalr deras låtar starkt!

ha inget att skriva här mer än... You ain´t fucking with me no more!


Ett dystert inlägg

Vaning för dystert inlägg

Jag orka inte mer... varken psykiskt eller fysiskt. Hela denna veckan har jag vart som en senil 80 årig tant som behöver rullator. I onsdags undrade Tesse vad det va för fel på mig. Kanske inte konstigt för jag hade vart helt borta under lektionen. Typ suttit och stirrat in i väggen och inte lyssnat ett skvatt. Idag var jag så trött att mina ögonlocka höll på att falla ihop. Min kropp känns som den ska ramla ihop och jag ha knappt kunnat gå i trapporna så ont har jag haft i mina ben. Innebandyn går åt pipan och jag finner ingen glädje någon stanns... Men vart har det rätta inställningen tagit vägen och vart har han som en gång sa att med rätt inställning gå allt tagit vägen.

Jag är trött på allt och alla. Tur min lilla Erna kunde liva upp mig med ett biobesök i onsdags iaf- det behövde jag även om en hel drös med läxor väntade efter.

Just nu behöver jag komma hem till skogen. Glömma allt med innebandy, skola och idioter. Ta mig ett bad med tända ljus och för en gång skull bara tänka på mig själv. Men har visst match på lördag... Men vad är det för mening att spela när allt gå åt helvete för mig :( INget bli som det ska. Jag orka inte lägga ner mer tid på att göra allting bra...

// j


jag saknar dig


Jag antar jag inte är värd dig- för du behandla mig som luft...

Jag ska aldrig säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå!


Bio

Puuh, skönt att det är över! Psykisk ohälsa skulle jag kalla de som vi stressa och ha oss! Igår blev det en spontan runda till biosalongen med Erna! Trevligt de, ha nog aldrig träffat någon som är så rädd under en film... haha hon grät och jag skrattade (åt henne då). Vi är lite efter men vi såg luftslottet som sprängdes :)

Det värsta var att ta sig upp i alla trappor för att komma in i biosalongen- jag ha så attans träningsvärk!:S

och på tal om de, snart är det dax för att åka och träna :D


Höjer glasen för ett skålande

Ush, huvudet hänger inte med i svängarna. Trött som ett as varje dag. Gäspa på lektionerna och orka ingenting. Jag behöver inspiration, glädje och framför allt ge mig tid för att hinna med allt!

Idag säger jag grattis till en go Emmaboda pojk vid namn Henrik som fyller hela 18 år! och vi höjer hattarna och sjunger för Hanna som fyller 25 och vi höjer glasen för att skåla och fira att min mamma och pappa varit gifta i hela 25 år! Grattiiiiiiiiis mina älskade päron! och på söndag ska vi ha en liten middag hemma hos mamma och pappa för att fira(Y)

Fixade mitt pass idag iaf så nu kan vi ta oss en rest resa när som(Y) eller ja vi måste vänta 5 dagar innan passet kommer ju :P

Kundpass idag också i skolan. Duktiga är vi praktiskt men rent psykologiskt bör vi nog tänka ett steg extra innan vi säger eller gör ngt. Som jag tillexemel råkade svära :S Tur det bara var mamma som färgade sig men ändå. Mamma är så pedagogisk så hon läser av människor väldigt lätt lite beroende på att hon just ha det arbetet hon har men hon se hur osäkra vi bli och så vidare på vårt kroppspråk. Aaa och lilla mamma läser mig som en öppen bok och hon skratta alltid åt mina miner jag gör när jag är koncentrerad! haha Underhållande kanske;)

Nu vänta sängen! puss!

Just another day

Psykologi...det är ganska intressant ämmne egentligen! Idag pratade vi om första intryck, fördomar och liknande. Tesse prickade mig mitt i prick på personlighetstestet! Så exakt! JAg är klumpig- det är faktiskt sant för jag är nog den enda som gå in i samma glasdörr varje dag i skolan. haha

Hantverksorientering. Inte lika intressant och även om min curler rullning blev okej. Mer än okej för annika tyckte den va jätte fin. (och han tjata hela tiden på att jag ska sänka mina krav men vet ni vad. Jag kan inte göra de för då prestera jag inte heller lika bra. Jag kämpar helt enkelt inte lika mkt)

Min kära bror hämtade mig efter skolan. Lite snäll är han allt i bland. Oturligt nog fick han punktering på sin arbetsbil och jag spenderade en stund på i en bilverkstad. Inte min starka sida precis - passade inte in där kände jag. Fast passade inte riktigt in på ByggMax heller kände jag.

Som vanligt de få gångerna jag ha tid att komma hem och hälsa på mamma och pappa så jobba dem, dygn båda två. Kul! Kunde inte ens ta mig någonstanns så va fast i skogen. Fick dra hem till brorsan och Hanna en stund där deras två rottweilers brottade ner mig... hahaha

Nä, ska ladda för match imon nu så puss hej

Once upon a time

Imon har jag psykologi som I-vals kurs på morgonen. Förra gången fick vi skriva ett personligt brev på drygt 1 sida. Där vi skulle kortfattat beskriva oss själva. Jag skrev om hur vissa människor påverkat mig och framför allt de som på verka mig nu. Rätt inställning så ska ju allt gå. Det ligger någonting i de. För om jag inte tro jag kan sätta bollen i vänster kryss från mitt plan på innebandymatchen kommer jag heller inte göra det...Det handla om rätt inställning- om det menatla hela tiden. Så hur påverka folk en egentligen? Visst är det mer än man tro! Folk kan lätt få mig att tycka något är avskyvärt fast jag innerst inne inte tycker det.

I dag i skolan pratade vi lite om hur vi ska vara som frisörer och hur vi ska behandla våra kunder. Att den bästa frisören inte är den som gör ett skit bra jobb utan den som tar sig tid att lyssna på kunden och dess önskemål. Gäller då inte samma sak i det verkliga livet ute bland släkt och vänner? Är inte en riktigt vän den som alltid lyssna när du behöver ha någon att prata med? Lr är det den som säger att "vi kommer alltid finnas för varandra- vi kommer alltid vara nära vänner..." För som sagt det sistnämda är ju bara ord och det är endast 7% av orden vi säger som folk ta till sig... Borde man inte då i stället visa sin uppskattning med någon chest eller nåt för orden att du tillexempel "älskar" någon betyder inte lika mkt som att du visar det! Det är ju bara ord.

Det är ganska intressant ändå och följa människors tankebanor- är inte det filosofi? Kanske borde man läsa den kursen i 3:an isf! Det här med psykologi och lära sig om hur människan fungera som individ och som en i en grupp. Det är egentligen ganska invecklat men också ganska lätt. För tänk själv. Som Individ i en grupp påverkas du inte mer av andras årsikter då?

PÅ tal om att lyssna. I dagens samhälle är vi människor rätt för själv upptagna. Ni vet, jag bryr mig inte om vad "Kalle" i lägenheten brevid mår eller gör eller hur. Man tar sig inte ens tiden att lyssna... Så vad händer egentligen med vårt samhälle...?

Då var det dax igen

Yes, Jonna hade rätt och här är jag ännu en gång. Ny blogg- ny start! Egentligen tycker jag det är lite fjantigt med blogg men behöver någonstanns att skriva av mig. So Here I am again... Få se hur länge det vara denna gången... 1 månad? 1 År? Kanske inte ens det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0